Helgkurs i rallylydnad 22/9 - 23/9

Instruktören Linda Penttilä kommer till JyckeFix och ger oss en härlig helg.

Nedan ser du en filmsnutt av henne när hon tävlar med sin unghund Masse. Det är med
sin andra mellanpudel Yalla hon hittills skördat störst framgångar.11 januari 2012 - Linnebäck - here I come!!!

Den 11/1-2012 fick jag äntligen tag på ett eget ställe att vara på! Stuga med värme o WC, fotbollsplan för både aglity och vanliga kurser. Avlägset fast centralt o nära - ja helt underbart perfekt om vi säger så. Nu är det bara att vinna på lotteri så jag blir rik o kan bygga en hall att vara i vinterhalvåret också.


Stugan


Planen


och här ställer vi containern!12 - 13 juli 2011 - två roliga superjobbiga agiltydagar!

Ett gäng agilitygalningar på Byrackarns plan tillsammans med "den galne tysken" Silas Boogk - han som på VM springer som en galning och blindbyter som en gud. Det var både annorlunda och jättenyttigt att gå kursmed Silas. Att bli jagad av en supersnabb tysk när man samtidigt ska handla hund... ja det var en ny upplevelse ;o) Ingen kom ihåg att ta kort tror jag, en liten filmsnutt blev det dock med mig o lilla Jippie som visar sin orutin o drar på leksaken mitt i övningen - mattes hjärta!

25 - 26 maj 2011 - agilitykollo!

Två jättekul dagar med Jenny Damm o en massa andra skoj tjejer.Min lilla blå som kanske inte är optimal att dra vagnen med o så vår lilla härliga Sprite som är vår rullande sommarstuga. Uppförsbackar o planerad körning är ett måste om jag säger så ;o)

Inackorderade hos Maria Olsson Knutas och hennes matlagande make. Här hugger Jenny in på den underbara maten.Två helt underbara dagar med god mat, mycket agility o ännu mer skratt.
7-8 juli 2009 - två härliga agilitydagar!

De dagarna tillbringade jag och några till med Lisa Frick, världsmästare i agility 2009 (o sedemera även 2010 kom historien att utvisa!).


En 20 år ung duktig österrikisk tjej som hade massor att dela med sig av.


Lilla Jippie 16 månader fick vara övningsobjektet


och det skötte hon med den äran


Kursen gick på Alfa Hundcenter och här är hela gänget som deltog.