Föreläsning


19 november 2011 var

Eliisa Andrén

och föreläste hos JyckeFixOj vilken dag det blev!

Vi inledde med lite trattissoppa för att magarna skulle ha fått sitt.Det fanns de som tävlat och det fanns de som visat upp sin hundsport under förmiddagen och som skulle få lite svårt att hinna äta också, plus att det kan behövas en liten isbrytare jag så jag tänkte något att äta måste vi såklart ha! Receptet får du på pdf i ett nytt fönster om du klickar här.Det pratades och fnissades och jag tror att alla hade en go stund där vi kunde i lugn o ro landa in i gänget vilket också gjorde att alla kände sig trygga i att delta i Eliisas övningar lite senare.Eliisas föreläsning var jätteintressant och jag bara önskar att fler hade fått uppleva denna dag men vårt hus är bara så här stort.

Hon visade hur sanningen gör oss starka och hur stor tankens kraft är. Hur viktigt det är för både oss själva och för vår omgivning att omge oss med rätt tankar för att få energi att må bra av och kanske till och med växa av.Hon rekommenderade boken "En klagofri värld" och berättade om grundtanken och andemeningen med boken. Törs vi sätta på oss det armbandet tjejer?!

Bestäm dig varje morgon för vilken energi du vill möta världen med!

Därefter togs SCIO apparaterna fram. Vi fick våra hundar och hästar scannade och fick med oss väldigt olika råd och tips på vad som var viktigt för just vårt djur. Jag tror att vi alla var lite tagna och kände starka känslor när vi var klara för dagen.Stort tack till alla som kom och deltog igår och såklart JÄTTESTORT tack till Eliisa och Cecilia som gav oss en härlig lördagseftermiddag!SCIO är ett instrument som mäter och analyserar vibrationerna/svängningstalen i dina organ och upptäcker var frekvenserna eventuellt avviker från referensvärdena. Varje obalans som kan vara tecken på begynnande sjukdom registreras i det undermedvetna och hos immunförsvaret långt innan vi har några påvisbara symtom. SCIO kombinerar bioresonans och biofeedback, med modern datorteknologi, det möjliggör för terapeuten att hitta orsaken till klientens problem och även att rätta till obalanserna.

Tidigare föreläsningar i         regi:

    Eva Bodfält 2008